Život našeg muzičara Gorana Bregovića bi mogao bez problema da se pretoči u film!

Od trenutka kada je sa kao tinejdžer pojavio u svijetu muzike, pa sve do danas bio je predmet obožavanja pripadnica ljepšeg pola, a žene i danas ne mogu da smire strasti prema harizmatičnom muzičaru koji ističe da živi razuzdanim životom.

Ili kako bi on znao da kaže momačkim. Jednom prilikom ispričao je da se strast prema ženama rodila sa svega 17. godina kada je svirao u jednom striptiz baru i bio ponosan što ima prilike da vidi više golih žena nego njegovi vršnjaci tada.

U to vrijeme, uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom Jasenkom koju je upoznao dok je svirao u striptiz klubu. Iz te ljubavi rodila se njegova prva kćerka Željka i tako u ranim dvadesetim postao otac. Danas ona živi u Australiji i ima dvoje djece. Ni pola vijeka kasnije, pored muzike, zavodljivost i strast prema ženama ne jenjava. Od kada je uplovio u „Bijelo dugme“ o mnogim ljepoticama u javnosti nije želio mnogo da se hvali, ali su zato one govorile umjesto njega. Prva javna ličnost koja nije mogla da odoli na šarmu ovog muzičara bila je glumica Maja Sabljić koja je priznala da se na snimanju filma „Lične stvari“ 1979. godina ostavio bez daha svojom stavom.

Imala je svega devetnaest godina, a Bregović deset više. Dalje priče koje kruže za sve ono što je muzičar radio javno, ide u prilog priči koja se mjesecima prepričavala u javnim krugovima. Osmadesetih godina kao novinarka Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin „Polet“ uradi intervju sa članom iz gupe „Bijelo dugme“. Prije samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: „Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje“, što je bilo početak njihovih javnih proizivkni. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit „Pediculis pubis“ što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobjesnila i dugo nije pričala sa Goranom. Nekoliko mjeseci nakon toga uslijedila je priča koja je tada krasila sve naslovne strane, „Lepa Brena i Goran Bregović na njegovoj jahti“, bio je samo jedan od naslova koji je bio udaran u štampi.

Ono što je moglo da se pročita jeste da je tokom ljeta Brena viđena kao gost na njegvoj jahti. Sa druge strane, dok je tada najveća Jugoslovenska zvijezda živjela u Novom Sadu, komšije su tvrdile da je jedan od čestih gostiju bio Brega koji je u rukama nosio cvijeće, vino i bombonjere. Međutim tu nije bilo kraja, muzičar u najvećem zenitu slave nije ostao imun na najpopulariju mankenku Ljiljanu Tić sa kojom se zabavljao dvije godine. U javnost su otvoreno govorili o svojoj ljubavi. Međutim nakon raskida, mankenka je za javnost ispričala da je veza bila veoma burna, te je ona istakla da je bila ljubomorna i posesvina. U sjećanju na ovu ljubav posvetio joj je pjesmu „Bitanga i princeta“. Nekoliko godina kasnije Ljiljana se udala za dobrosituiranog Nijemaca i napustila zemlju.

Kada su mu Bregoviću izleti dosadili, riješio je da skrasti i 1993. godine vjenčao se sa Dženanom Sudžukom,a sa kojom danas ima troje djece.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila