Hrvatska pjevačica Žanamari Perčić (37) izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je holivudsku glumicu Sofiju Vergaru pitala gdje je nabavila kupaći kostim sa „leopard uzorkom“.

Negativni komentari

Perčić je pitanje slavnoj glumici postavila na njenom Instagram profilu, komentarišući fotografiju koju je glumica objavila sa ljetovanja u Italiji.

– Dušo, je li taj kupaći kostim napravljen posebno za tebe? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednog sa tom veličinom korpica na internetu. Usput, prekrasna si – napisala je Žanamari glumici, koja joj nije odgovorila na poruku.

Kako je juče Žanamari rekla, na brojne negativne komentare se ne osvrće, a pitanje glumici bilo je ozbiljno.

– Meni je uvijek fascinantno kako se nešto tako slatko i pozitivno kao što je kompliment glumici koju volim može uopšte dovesti u kontekst kritike – rekla je ona.

Priznaje, ipak, da kostim poput Vergarinog traži već dugo, ali da njene veličine nema.

– Tražim kostim već mjesecima. Uopšte više niko ne proizvodi normalne kostime, recimo koji nisu tange, ili gornje dijelove koji bi se mogli pronaći po veličini korpice, a ne u konfekcijskoj veličini – ističe Perčić.

Kalup kao majica

Ona je, takođe, osudila i modne kuće, koje ne mare za žene sa bujnim grudima.

– Budimo realni, kostim je grudnjak koji se nosi na plažu, a oni ga prave po kalupu kao da je majica. Zato sam zaista voljna dati puno novaca za kostim koji će biti moja tačna veličina – pojasnila je Perčić.

Fit izgled pomaže

– Brendovi me dosta angažuju da reklamiram njihove proizvode, pa se može reći da sam više u ulozi modela nego pjevačice. Oni me angažuju zbog toga što sam javna osoba i pjevačica koja ima kvalitetnu publiku. Fit izgled pomaže, jer na taj način privučete fitnes ili brendove kupaćih kostima – dodala je Perčić.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila