Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović još jednom je pokazala zašto godinama unazad važi za jednu od najuspješnijih pjevačica u regionu, budući da je za doček Nove godine opasno prodrmala Budvu.

Seksi Senjorita je nastupila u jednom budvanskom klubu, koji je bio dupke pun, i svojom energijom i hitovima je priredila publici doček za pamćenje.

Na scenu je izašla pola sata prije ponoći, a za ulazak u 2020. godinu je obukla kostim hrvatske dizajnerke, koji je za nju stigao specijalno iz Zagreba.

Kristalni korset kostim je Pavlovićevoj stajao savršeno i istakao je njeno zgodno tijelo u prvi plan, pa je dobila brojne komplimente da je za doček izgledala baš poput Barbike.

Milica je neumorno pjevala i đuskala više od tri sata, a publika je posebno reagovala i padala u trans na njene hitove poput pjesama “Mogla Sam”, “Boginja”, “Hej Ženo”, “Seksi Senorita”, “Tako Mi i Treba”, “Tango”, “Ne Sećam Se”…

Popularna Senjorita se odmah poslije nastupa vratila pravo u srpsku prestonicu i za nekoliko sati ide pravo na Zlatibor, gdje će večeras prirediti reprizu dočeka.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila